Home    ⟩    Diensten     ⟩    Sanitair

 

Verstopte riolering? Lekkage? Of gewoon toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Voor al uw sanitair werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Naast service en kwaliteitsmerken wilt u ook natuurlijk ook dat het allemaal goed werkt en lang meegaat. 


Heerlijk douchen onder een warme douche of lekker lang badderen in een bad met uiteenlopende mogelijkheden? U wordt waarschijnlijk al benieuwd naar de mogelijkheden van een luxe badkamer van Muis installatietechniek. We zijn specialisten op het gebied van alles wat met baden, douches of ander sanitair te maken heeft.Bent u opzoek naar een juiste verhouding van comfort, luxe en comfort? Naar welke stijl bent u op zoek? Modern, nostalgisch, landelijk. De mogelijkheden van een badkamer bij Muis zijn oneindig. Uiteraard adviseren we u daarbij graag over onze kwaliteitsmerken.

Wanneer er een nieuwe waterleiding moet worden aangelegd, dan kunt u kiezen voor een waterleiding op of in de muur. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Nadat u voor uzelf duidelijk hebt wat voor badkamer of ander sanitair u geplaatst wil hebben, maken wij voor u een mooie offerte die tot dat moment aan geheel vrijblijvend is. Alle werkzaamheden aan uw nieuwe sanitair worden door de vakmensen van Muis uitgevoerd waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie optimaal. Kwaliteit staat voorop.

Meer informatie of advies over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.