Home    ⟩    Diensten     ⟩    Elektra

 

Muis installatietechniek is al jarenlang uw betrouwbare partner op het gebied van elektriciteit. Zowel voor consumenten, bedrijven als de bouw. Zo leveren wij o.a. verlichting, krachtstroominstallatie’s, duurzame regeltechniek en alle andere elektriciteit die u in en rond het huis zult vinden. Van stopcontact tot aansluiting van zwaar vermogende machines bent u bij ons ons aan het juiste adres.


Wij zijn specialisten op het gebied van licht en krachtinstallaties. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. Daarnaast hebben de vakmensen van Muis kennis van hedendaagse technieken waardoor wij perfect werk bij u kunnen leveren.Verlichting in uw woonhuis speelt een enorm belangrijke rol. Hierdoor brengt u de juiste sfeer in huis die u in gedachten had. Muis denkt graag met u mee over de installatie van uw verlichting. Wij hebben focus gelegd op het duurzaam gebruiken van de stroom.

Wij zorgen ervoor dat u op lange termijn altijd zult besparen op uw energierekening.Als we het hebben over de materialen die we gebruiken bij het installeren van elektriciteit is er een enorm aanbod aan armaturen en schakelmateriaal aanwezig. Wij geven u graag advies over de juiste producten en bestellen ze graag voor u. Uiteraard werken we alleen met A-merken.