Home    ⟩    Diensten     ⟩    Dakdekkers

 

Dakbedekking is niet alleen belangrijk voor het zicht van uw huis of bedrijfspand maar het is ook enorm belangrijk dat u een kwaliteitsdak hebt voor o.a. de isolatie van uw pand. Bij Muis vindt u alle kennis wat betreft dakbedekking en dakonderhoud. Het voordeel wat u bij ons krijgt is dat we de totale zorg voor uw dak uit handen nemen. Hierbij is voor ons kwaliteit en duurzaamheid een pré. Met Muis gaan uw daken langer mee en bespaart u op kosten voor onderhoud en renovatie. 


Doordat wij het hele plaatje beheren. Van aanschaf van materialen tot het realiseren van uw dakbedekking, hebben we de mogelijkheid om u altijd op de hoogte te houden van kosten en werkzaamheden. Met onze service houdt u uw dakbedekking gegarandeerd jarenlang in topconditie.

Er zijn enorm veel verschillende soorten dakbedekking. Daarbij is het enorm belangrijk dat u het dak krijgt dat volledig aansluit op uw wensen. We maken als eerste een onderscheid tussen schuine en platte daken.  Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zinken dakbedekking of u kiest voor een shingles dakbedekking. De mogelijkheden bij ons zijn ver uiteenlopend. Voor platte daken zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor bitumineuze, zinken of kunststof dakbedekking. Bij kunststof dakbedekking wordt er weer onderscheid gemaakt in verschillende soorten kunststof. Kortom, we zouden graag eens vrijblijvend de mogelijkheden met u door willen spreken. Eventueel met een dakinspectie. Zo krijgt u een offerte die aansluit op uw situatie en budget.